Contact

Dorpsstraat 185
1749 AC Warmenhuizen
T: 0226 – 39 4411
Whatsapp: 06 – 45065953
KVK: 63864061

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag 09.30 – 21.00 uur
Zaterdag 09.30 – 17.00 uur
Zondag gesloten
Tot snel in de winkel!

Contactformulier

  Laat hier je gegevens achter en dan gaan wij voor jou op zoek naar deze outfit! We nemen z.s.m. contact met je op.

  Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.

  Over Zo Hip

  ZO HIP is een gezellige dorpswinkel in het centrum van Warmenhuizen. Bij ons werken kleur en stijladviseuses die je graag door éérlijk advies willen helpen aan de juiste outfit. De sfeer bij ons is ontspannen en gezellig en we hebben altijd een lekker kopje koffie. Wij verkopen hippe merken zoals Aaiko, Levi’s, Catwalk junkie, Kultivate, Jack&Jones en nog veel meer. Volg ons eens op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief dan nodigen we je uit voor één van onze vele leuke activiteiten zoals een ladies sunday, vele modeshows en adviesdagen. Kom je uit de regio Alkmaar, Schagen of heel ergens anders vandaan? ZO HIP is het adres voor Aaiko, Expresso, Vila, Kultivate, Scotch&Soda en nog veel meer andere mooie merken.

  Shoppen in Warmenhuizen

  In Warmenhuizen kun je leuk shoppen. Onze dorpsstraat is genot om overheen te wandelen, met alle oude huisjes en boerderijtjes. In de regio vind je de Schoorlse duinen, het strand en de polder. Bezoek ook eens Warmenhuizen tijdens de eerste zondag van juni, want dan is er jaarmarkt. Het leuke van winkelen in Warmenhuizen is, dat je geen grote ketens hebt, maar alleen maar kleine zelfstandige winkeliers, die alles voor hun klanten doen. Wil je iets unieks kopen? Bij bijzondere boutiques met een leuke sfeer? Kom dan eens shoppen in Warmenhuizen.

   Laat hier je gegevens achter en dan gaan wij voor jou op zoek naar deze outfit! We nemen z.s.m. contact met je op.

   Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.

   Leuk dat je interesse hebt in één van onze personal shopping sessies! Kies hieronder een sessie en plan meteen een afspraak in.

   [booking]